Georgian Barn, Hampshire

Leveson Design was asked to design the interior of a beautiful Georgian barn in Hampshire, which was to include the hanging of the most incredible collection of taxidermy.

The brief was to create an informal space for entertaining friends after a morning out in the field, and, they needed to sit 50 people!  Cindy commissioned four oak refectory tables with a length of 15 metres, along with matching benches made using oak from the estate.

At the heart of Cindy’s scheme is the remarkable collection of more than 200 trophies gathered by the owners during their many shooting expeditions at home and abroad.  For Cindy, the composition was a labour of love.  ‘The architects drew each trophy to scale and we set them out on elevations.  It’s not a scientific arrangement: we put them where they looked best.’